Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi Termessos Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, B.A., beraberindeki üç arkadaşıyla birlikte oto yıkama dükkanına geldi. "Sevgilime kim yazdı" diye bağıran B.A., yanında taşıdığı tabancayla rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu işletme sahibi Haydar Sarp bacağından yaralanırken, çalışan Şükrü Alkaş göğsünden ağır yaralandı. Saldırının ardından şüpheli ve yanındaki arkadaşları olay yerinden hızla uzaklaştı.
İhbar Üzerine Ekipler Sevk Edildi
Çevredeki vatandaşların silah seslerini duyması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra, en yakın hastaneye sevk etti. Durumu ağır olan Şükrü Alkaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Şükrü Alkaş Hayatını Kaybetti

Hastanede hayatını kaybeden Şükrü Alkaş'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sabah saatlerinde tamamlanan işlemlerinin ardından, Alkaş'ın cenazesi amcası ve yakınlarına teslim edildi.
Polis Şüphelileri Arıyor
Olay sonrası harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli B.A. ve beraberindeki üç kişiyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alınırken, olay yerinde detaylı kriminal inceleme yapıldı. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.





