Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, emekli maaş ikramiyesinin ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da emekli aylığı alan vatandaşlar, bayram öncesinde ikramiyelerini almayı bekliyorlar. Ancak, resmi bir duyuru henüz yapılmadı.

Dünyaca ünlü yatırım bankası yılbaşında doların kaç olacağını söyledi! Dünyaca ünlü yatırım bankası yılbaşında doların kaç olacağını söyledi!

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda ikramiyeler, bayramın hemen öncesinde hesaplara yatırılmıştı. Ancak, Kurban Bayramı için ödeme tarihleri hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

3-14 Haziran tarihleri arasında yatırılması öngörülüyor

Önceki yıllarda olduğu gibi, emekli maaş ikramiyelerinin bayramdan önce hesaplara yatırılması bekleniyor. Tahminlere göre, ikramiyelerin bayram öncesinde, 3-14 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatırılması öngörülüyor. Emekli maaş ikramiyesi, son artışlarla birlikte 3 bin TL seviyesine yükseltilmişti. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda da hesaplara bu miktar yatırılmıştı. İkramiyeden faydalanma hakkı olanlar arasında dul ve yetim maaşı alanlar, şampiyon sporcular, şehit yakınları, gaziler ve 65 yaş aylığı alanlar bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ