Son Mühür- Sosyal medya hesabından annesi Necla Nazır’ın bir fotoğrafını paylaşan Tuğçe Tayfur, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Başta annem olmak üzere, anne sıfatını sonuna kadar hak eden, sırf yağlı kapı buldu diye hayatım kurtulur çocuk yaparsam diye düşünmeyen, çocukları sadece tazminat olarak ya da iletişim aracı olarak görmeyen, hayvan dostu, insan dostu tüm annelerimizin gününü kutlarım.”
Tayfur’un mesajı, sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından “ima dolu” ve “göndermeli” olarak yorumlandı.
Ferdi Tayfur’un mirasından adı çıkmıştı

Tuğçe Tayfur’un adı, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden babası Ferdi Tayfur’un vasiyetnamesinde yer almamıştı. Bunun üzerine Tayfur, vasiyetnamenin iptali için dava açtı. İlk duruşması görülen dava, 28 Mayıs tarihine ertelendi.
Dava sürecinde gerginlikler yaşanmıştı
Miras süreci nedeniyle Ferdi Tayfur’un yeğeni Şirin Gözalıcı ve diğer aile bireyleriyle davalık olan Tuğçe Tayfur, duruşmanın ardından sosyal medyada bir başka açıklamada bulunmuştu. Açıklamasında isim vermeden bazı aile fertlerine göndermede bulunan Tayfur, şunları yazmıştı:
“Marmaris'teki davadan seke seke İstanbul'daki davaya gelen Edi ile Adana Barosu'ndan İstanbul'a gelen Büdü girdikleri davadan bir haber, arkalarına baka baka geri dönüyorlarmış. Ben mi? Haziranda doğum yapacağım. Temmuz gibi başlarım konserlere. Çıkış parçamı da babamın şarkılarından birini yaparım. Kiminiz söyleyin, kiminiz çalın olduğunuz yerde.”
Konser hazırlığı yapıyor
Hamilelik sürecinde olan Tuğçe Tayfur, doğum sonrası sahnelere dönmeyi planlıyor. Sosyal medya açıklamalarında Temmuz ayında yeni bir çıkış parçasıyla müzik kariyerine devam edeceğini belirten Tayfur’un, bu parçayı babasının şarkılarından biri üzerine hazırladığı öğrenildi.





