Petrol Ofisi Grubu, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yayımlanan Türkiye'nin En Değerli Markaları raporunda, Türkiye’nin en değerli ilk 20 markası arasında yer aldı. Şirket, böylece üst üste üçüncü kez akaryakıt sektörünün en değerli markası olarak gösterildi.

Dünyanın önde gelen bağımsız marka değerlendirme ve danışmanlık şirketlerinden Brand Finance, “TÜRKİYE 125 – Türkiye'nin En Değerli Markaları 2025” raporunu açıkladı. Rapora göre, Türkiye’nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi, ülkenin en değerli ilk 20 markası arasında yer alma başarısını gösterdi.

“Sektörümüzün en değerlisi olmaktan gurur duyuyoruz”

Sonuçlara ilişkin değerlendirmede bulunan Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu, şu ifadeleri kullandı:

En az 200 sahte figüran vardı! Gazeteci Ebru Çelik CHP'deki figüran haberinin perde arkasını anlattı
En az 200 sahte figüran vardı! Gazeteci Ebru Çelik CHP'deki figüran haberinin perde arkasını anlattı
İçeriği Görüntüle

“Türkiye'nin en değerli ilk 20 markası arasında yer alarak bir kez daha sektörümüzün en değerlisi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu performans uzun vadeli finansal stratejimizin ve ekosistem ekonomisine verdiğimiz özenin bir sonucu. bp satın alması ile hem akaryakıt hem de geniş perspektifte enerji sektörünün referans birleşmelerinden birine imza atmıştık. Bu önemli işlemin markamıza ve ekosistemimize kattığı değerin karşılığını görüyor olmak büyük mutluluk. Bu başarıda emeği geçen tüm ekibimize, iş ortaklarımıza ve bize güvenen milyonlarca müşterimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sürdürülebilir büyümeye odaklı yerel ve bölgesel yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.”

Kaynak: İHA