Usta sanatçı Ferdi Tayfur, 2 Ocak'ta karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kızı Tuğçe Tayfur, sanatçının anısına yarın çeşitli yerlerde 40 mevlidi okutulacağını açıkladı. Ferdi Tayfur'un vefatı Türkiye'de büyük bir üzüntüye neden olurken, yeğeni Şirin Gözalıcı da merhum sanatçı için Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde mevlit düzenleneceğini bildirmişti.

Mevlit okutulacak

Sanatçının kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından babası için Eyüp Sultan Camii'nde 40 mevlidi okutulacağını şu ifadelerle duyurdu: "Rahmetli babamızın ebediyete intikalinin 40. gününde 12 Şubat 2025 Çarşamba günü saat 19:00'da Eyüp Sultan Camii'nde Mevlid-i Şerifi okunacaktır. Tüm sevenlerine ve dostlarına duyurulur. Ferdi Tayfur Ailesi..."

''Dualarda buluşacağız sevenlerinle''

Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabında babasıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı: "Beden dili diye bir şey var biliyor musunuz? Yarın dualarda buluşacağız sevenlerinle. Eyüp Sultan Camii'nden senin ismin semalara ulaşacak Allah'ın izniyle"

Kaynak: Haber Merkezi