Son Mühür- Ozan Akbaba, yıllar önce Sıla’nın büyük ilgi gören “Vaziyetler” şarkısına çekilen klipte rol almış ve bu projede ünlü şarkıcıyla birlikte kamera karşısına geçmişti. Geçen pazartesi günü yayınlanan ‘Uzak Şehir’ dizisinin 16’ncı bölümünde, Sıla’nın “Yoruldum” şarkısına yer verilmesi izleyicilere nostaljik bir an yaşattı.

Duygusal Sahneler Dikkat Çekti

Duygusal Sahneler Dikkat Çekti

Dizinin son bölümünde Ozan Akbaba’nın hayat verdiği ‘Cihan’ karakteri ile Sinem Ünsal’ın canlandırdığı ‘Alya’ karakterinin duygusal anlarına Sıla’nın “Yoruldum” şarkısı eşlik etti. Bu sahneler, seyirciler tarafından büyük beğeni toplarken, sosyal medyada da çok beğenildi.

Sosyal Medyada Övgüler Yağdı

Sıla’nın şarkısının dizide kullanılması, izleyiciler arasında heyecan yarattı. Sosyal medyada çok sayıda yorum yapılırken, birçok kullanıcı, Ozan Akbaba ve Sıla’nın yıllar sonra bir projede yeniden buluşmasını memnuniyetle karşıladı. Dizinin hayranları, bu sürprizin etkileyici olduğunu belirterek sahnelere duygu kattığını dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi