Son Mühür- All Star takımının yarışmacılarından Asena Demirbağ, dokunulmazlık mücadelesi sırasında takım arkadaşlarını değil, karşı takımda yer alan Batuhan Karacakaya’yı destekledi. Yarışmanın gidişatını etkileyebilecek bu destek, hem takım arkadaşları hem de ekran başındaki izleyiciler tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı.

Konseyde Açıklama Yaptı

Konseyde Açıklama Yaptı

Gündem olan bu hamleyle ilgili ada konseyinde konuşan Asena Demirbağ, neden böyle bir tercih yaptığına dair şu ifadeleri kullandı:

“Beni tahrik ettiği sürece ben de onunla uğraşacağım ve onun rakiplerini desteklemeye devam edeceğim.”

Açıklamasıyla tavrının kişisel bir duruştan kaynaklandığını belirten Asena, bu kararı bilinçli olarak aldığını dile getirdi.

Survivor’da Eşi Benzeri Görülmedi

Yaşanan bu alışılmadık gelişmeye programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı da kayıtsız kalmadı. Konseyde söz alan Ilıcalı, bugüne kadar Survivor tarihinde böyle bir durumla karşılaşmadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Ben hatırlamıyorum, belki hatırlayanlar vardır. Survivor'da normal bir dokunulmazlık oyununda karşı taraftan birini destekleyen ilk yarışmacı oldu. Yanlış anlamayın, kadın haftası ve ben bunu Survivor'da hiç görmedim. Gören varsa hatırlatsın, ben hatırlamıyorum. Hiç böyle bir şey yaşanmadı.”

Kaynak: HABER MERKEZİ