Nükleer Sanayi Derneği (NSD), Güney Kore’nin en önemli kongre mekanı olan Gyeongju Hwabaek Uluslararası Kongre Merkezi (HICO) ile 10. Nükleer Santraller Zirvesi - NPPES’te bir iyi niyet anlaşması imzaladı. Anlaşmanın iki kurum arasındaki dostane ilişkileri güçlendirmesi ve nükleer enerji alanında önemli projelere katkı sağlaması bekleniyor.

Anlaşmanın imza törenine; Nükleer Sanayi Derneği Başkanı Alikaan Çiftçi ile Gyeongju Hwabaek Uluslararası Kongre Merkezi Başkanı Yong-Kook Kim katıldı. Anlaşmaya göre; her iki kurum düzenledikleri nükleer enerji organizasyonlarında iş birliği yapacak ve sektörde faaliyet gösteren şirketler için iş bağlantıları kurmayı hedefleyecekler. 

Gemma 4 yeni güncellemeyle 3 kat hızlandı, kalite kaybı yok
Gemma 4 yeni güncellemeyle 3 kat hızlandı, kalite kaybı yok
İçeriği Görüntüle

NPPES ASO ve NSD tarafından düzenleniyor
Türkiye’nin ilk ve tek nükleer enerji etkinliği10. Nükleer Santraller Zirvesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle Ankara Sanayi Odası (ASO) ve Nükleer Sanayi Derneği (NSD) tarafından düzenleniyor.

Kaynak: BÜLTEN