Son Mühür- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve üç ilçe belediye başkanının CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılması, siyasi arenada yankı uyandırdı. CHP yönetimi, gelişmelerin ardından Aydın’da kitlesel bir miting düzenleme kararı aldı.

İstifa ve katılım sonrası tepkiler artıyor

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıyan istifa ve parti değişikliği, CHP tabanında ve muhalefet kanadında sert tepkilere yol açtı.

Çerçioğlu’nun AK Parti’ye katılım töreni sonrasında sosyal medyada ve yerel siyasette eleştiriler giderek yoğunlaştı.

CHP’den Aydın’da “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi

Edinilen bilgilere göre CHP, 18 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da Aydın’da geniş katılımlı bir miting gerçekleştirecek. Mitingin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla yapılacağı açıklandı.

Aydın İl Başkanlığı’ndan açıklama

CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Değerli basın mensupları; 18 Ağustos Pazartesi günü Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımları ile ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi düzenleyeceğiz. Yer ve saat bilgisini ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşacağız.”

Kaynak: HABER MERKEZİ