Son Mühür - İzmir’de son günlerde arka arkaya çıkan orman yangınları hem çevreyi hem de vatandaşları tehdit ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda yaşananlara dikkat çeken Özel, şiddetli rüzgarın da etkiisyle yerleşim yerlerini tehdit eden gelişmeleri “endişe ve üzüntüyle” takip ettiklerini belirtti.
"Belediyelerimiz, söndürme çalışmalarına destek veriyor"
Özel, yangınlarla mücadelede belediyelerin aktif rol aldığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Son günlerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarını endişe ve üzüntüyle takip ediyoruz. Belediyelerimiz, tüm imkanlarıyla yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yangınların en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ediyorum"
Yangınların kontrol altına alınması için sürdürülen çalışmalarda başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok CHP’li belediyenin ekipleri sahada aktif görev alıyor.