Son olarak Prime Video'da yayınlanan "Düğüm" dizisinde rol alan Bergüzar Korel, Kanal D'de yayınlanacak "Annem Ankara" dizisiyle izleyicilerle yeniden buluşacak. Korel’in partneri olarak seçilen Mehmet Günsür, projeye olan katkılarıyla dikkat çekecek.
"Annem Ankara"
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgilere göre, "Annem Ankara" dizisinin senaryosu, kendi yaşam hikayesini kaleme alan Başak Angigün tarafından yazıldı. Bu özel projede Bergüzar Korel, Başak Angigün'ün hayat hikayesini ekranlara taşıyacak. Korel’in dizideki partneri Mehmet Günsür ise çekimler için İtalya'dan Türkiye'ye dönerek projede yer alacak.
Dizinin yapımcılığını üstlenen BKM, projede büyük bir titizlikle çalışacak. Yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturacak. Dizinin çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor ve prodüksiyon ekibi, projeye ilişkin detayları merakla bekliyor.
"Annem Ankara" dizisi, Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ün güçlü performanslarıyla dikkat çekecek ve Kanal D izleyicilerini ekran başına kilitleyecek. Yeni sezonda ekranlara gelecek bu heyecan verici projeyle ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.





