Son Mühür- Ünlü şarkıcı Simge Sağın, yaz sezonuna tatille ‘merhaba’ dedi. Bir süredir ablasının kaybıyla zor günler geçiren sanatçı, çıktığı tatilden yaptığı paylaşımlarla yeniden gündeme geldi. Instagram’da takipçileriyle paylaştığı mavi bikinili pozları, esprili notuyla birlikte büyük ilgi gördü.

Mavi bikinisi olay oldu

Geçtiğimiz mayıs ayında ablası Nilay Sağın’ı kaybeden ve uzun süre bu acının etkisinden çıkamayan Simge Sağın, yaşadığı zor sürecin ardından dinlenmek üzere soluğu tatilde aldı. Sezonun yorgunluğunu atmak isteyen Sağın, tatil anlarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

"Çocuk bikini almışım"

Mavi renkli bikini takımıyla poz veren şarkıcı, bu karelerden birine “Kendime çocuk bikinisi almışım” notunu düşerek hem gülümsetti hem de ilgi odağı oldu. Takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum alan bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Sağın’ın esprili yaklaşımı ve enerjik pozları, hayranlarına da moral oldu. Zorlu bir dönemin ardından yeniden gülümseyen ünlü şarkıcının bu tatili, hem dinlenmek hem de yeniden sahnelere güçlü dönüş için bir fırsat oldu.

Kaynak: Haber Merkezi