Son Mühür / Osman Günden - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nın 3. ve 4. günlerinde çocuklar için özel etkinlikler düzenleyerek bayram coşkusunu renklendirdi.
3 bin kişilik katılım
“Kalplerde Bayram” temasıyla Avlu Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda çocuk zumbası, mini golf, yüz boyama, çocuk karaokesi, langırt ve ahşap boyama gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler minik misafirlerle buluştu.
İki gün süren etkinlik maratonuna yaklaşık 3 bin kişi katıldı. 4 ila 15 yaş aralığındaki çocukların aileleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, çocuklar hem eğlendi hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldu.
Eğlence ve eğitim bir arada
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi koordinesinde gerçekleştirilen etkinliklerde yalnızca eğlence değil, öğretici içerikler de yer aldı. Zeka oyunlarıyla yeni bilgiler öğrenen çocuklar, spor alanlarında düzenlenen aktiviteler sayesinde fiziksel gelişimlerinin önemine dair bilgilendirildi.
Bayramı aileleriyle birlikte dolu dolu geçiren çocuklar, eğlenceli anılarla etkinliklerden ayrılırken bu tür organizasyonların devamını istediklerini dile getirdi.