Son Mühür - Süper Lig şampiyonu Galatasaray’da yeni sezon öncesi en çok konuşulan konulardan biri Victor Osimhen’in durumu oldu. Sarı-kırmızılı formayla rekorlar kıran ve kariyerinin en parlak sezonunu yaşayan Osimhen’in önümüzdeki sezon hangi takımda oynayacağı henüz kesinlik kazanmadı.

Galatasaray’ın Napoli’den kiraladığı Osimhen’e hem Avrupa kulüpleri hem de Suudi Arabistan takımlarının ilgisi sürüyor. Transferde son kararı Victor Osimhen verecek. Bu süreçte Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yıldız golcü ve yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Suudilerden dev teklif

Victor Osimhen’e yapılan teklif ve oyuncunun geleceği hakkında Dursun Özbek şu açıklamalarda bulundu:

"Suudi Arabistan’dan 3 senelik 120 milyon euroluk teklif almış. Avrupa kulüpleri ile rekabet edebiliriz ama Suudilerle imkansız. Osimhen kararını 1-2 hafta içine bize verecek. Galatasaray’da çok güzel günler geçirdi ve bu sevgiyi başka yerde bulamayacağını biliyor. Osimhen’in vereceği karara göre biz de stratejimizi netleştireceğiz."

Kaynak: Haber Merkezi