Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Türkiye genelinde kurbanlık satışları başlarken, yaklaşık 20 yıldır hayvan satışı yapan Özkan Çetintaş bu yıl satışların geçmiş yıllara göre daha durgun geçtiğini söyledi. Çetintaş, satışların başlamasına rağmen beklenen yoğunluğun henüz oluşmadığını belirtti.

“Her bütçeye uygun kurbanlık mevcut”

Kurban Bayramı 2-1

Kurbanlık fiyatlarında farklı bütçelere hitap edecek seçenekler sunduklarını belirten Çetintaş, "Fiyatlarımız 15 bin TL’den başlayarak 20 bin ve 25 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Herkesin bütçesine uygun hayvanlarımız mevcut" dedi. Kurbanlık fiyatlarının, enflasyon ve yem maliyetleri göz önünde bulundurularak belirlendiği ifade ediliyor.

Kesim ve teslim hizmeti de sunuluyor

Sadece satış değil, kesim ve teslim hizmeti de verdiklerini vurgulayan Çetintaş, “İsteyen kişilere hayvanlarını kesip parçalayarak teslim etme imkanımız var. Bu şekilde vatandaşlara kolaylık sağlamaya çalışıyoruz. Müşterilerimize her açıdan yardımcı oluyoruz.” dedi.

“Önceki senelere göre satışlar daha yavaş”

Kurban Bayramı 1-1

Satışların normal seyrettiğini fakat eski yıllardaki kalabalığın görülmediğini dile getiren Çetintaş, “Şu anda satışlarımız çok kötü değil ama önceki yıllara göre yavaş. Eskiden bu günlerde daha fazla yoğunluk oluyordu. Şu an işler daha sakin ilerliyor.” diye konuştu.

Kaynak: İHA