Son Mühür/ Osman Günden- Aliğaspor FK'nın 23 Şubat Pazar günü deplasmanda Pazarspor ile oynayacağı kritik karşılaşma, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ertelendi. TFF'nin bu kararında, ülke genelinde etkili olan olumsuz hava şartları ve ulaşım zorlukları belirleyici oldu.

Maçın yeni tarihi belli oldu mu?

Ertelenen karşılaşma, 2 Nisan Çarşamba günü Pazarspor'un ev sahipliğinde oynanacak. Maçın başlama saati ve diğer detayları, TFF tarafından ilerleyen günlerde açıklanacak.

Aliğaspor FK'dan taraftara bilgilendirme

Aliğaspor FK yönetimi, erteleme kararının ardından taraftarlarına bilgilendirme yaparak, maçın yeni tarihini duyurdu. Ayrıca, taraftarların seyahat planlarını yeniden düzenlemeleri konusunda da uyarılarda bulunuldu.

Aliağaspor FK sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi; 

23 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Pazar spor müsabakası yurt genelinde yaşanan olumsuz hava ve yol koşulları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2 Nisan Çarşamba gününe ertelenmiştir.

Muhabir: OSMAN GÜNDEN