SON MÜHÜR/Cumhur Erkek-İzmir’in Konak ilçesine bağlı Kahramanlar semtinde meydana gelen olayda, kısa bir süre önce kayıtlı olduğu İzmir Barosu’ndan ihraç edilen ve uzun süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen avukat O. Ö., ofisinin bulunduğu 5. kattan ana caddeye atlayarak yaşamına son verme girişiminde bulundu.
Karavanın Üzerine Düştü, Hayati Tehlikesi Sürüyor
Beşinci katın penceresinden caddeye atlayan O. Ö., o sırada yoldan geçmekte olan bir karavanın üzerine düştü. Karavana üzerinden beton üzerine düşen eski avukat, ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin durumu hemen yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan O. Ö., ambulansla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren O. Ö.’nün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Avukat Eşinden Boşanmış
Olayla ilgili elde edilen ilk bilgilere göre, bir süredir ciddi psikolojik sıkıntılar yaşayan O. Ö.’nün avukat olan eşinden kısa süre önce boşandığı ve çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Barodan ihraç edilmesinin ardından maddi ve manevi zorluklar yaşadığı öne öğrenilen O. Ö.’nün, son zamanlarda intihar girişiminde bulunduğu iş yerinde yatıp kalktığı bilgisine ulaşıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlattı.





