Suudi Arabistan Pro Ligi’nde şampiyonluğu Al-Ittihad’a kaptıran Al Hilal, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. Teknik direktörlük görevine Simone Inzaghi’yi getiren kulüp, transfer bütçesini de önemli ölçüde artırdı.
Victor Osimhen’de sona gelindi, rota Premier Lig’e çevrildi
Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Victor Osimhen, Al Hilal’in 9 numara transferi için öncelikli hedefi olarak öne çıkıyor. Nijeryalı golcünün transferinde sona gelindiği iddia edilirken, Suudi ekibi hücum hattına yeni yıldız isimleri de dahil etmeyi planlıyor.
Bernardo Silva için resmi teklif yapıldı
Fransız basını Foot Mercato’nun haberine göre Al Hilal, Premier Lig devi Manchester City’nin Portekizli orta saha oyuncusu Bernardo Silva için resmi teklif yaptı. Deneyimli futbolcunun uzun süredir Suudi ekiplerinin radarında olduğu belirtilirken, Galatasaray’ın da yıldız oyuncuyu transfer listesine aldığı biliniyor.
Galatasaray ile rekabet kızışıyor
Bernardo Silva transferinde Al Hilal ile Galatasaray arasında dolaylı bir rekabet yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, orta sahasını dünya yıldızıyla güçlendirmek isterken; Suudi temsilcisi de ses getirecek bir transfer için düğmeye bastı.