AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ödemiş’te teşkilat üyeleriyle düzenlenen istişare toplantısında buluştu. Belediye Kongre ve Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya, AK Parti İzmir İl Başkan Vekili Mahmut Badem, Ödemiş İlçe Başkanı Murat Öncel, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.
“Gerçekleştirecek hayallerimiz ve hayal kuracak rüyalarımız var”
Toplantıda bir konuşma yapan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti’nin Türkiye genelinde olduğu gibi Ödemiş’te de önemli hizmetlere imza attığını vurguladı. Teşkilatla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Daha çok yapacak işimiz, gerçekleştirecek hayallerimiz ve hayal kuracak rüyalarımız var. Dolayısıyla teşkilatla bir araya gelerek durum analizi yapmamız çok önemlidir” ifadelerini kullandı.
İl ve ilçe yöneticilerinden değerlendirme
Toplantıda AK Parti İl Başkan Vekili Mahmut Badem ile Ödemiş İlçe Başkanı Murat Öncel de konuşma yaparak partinin ilçedeki çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.