Son Mühür- Galatasaray’ın golcü oyuncusu Victor Osimhen’e özel bir parantez açan Ahmet Çakar, Nijeryalı yıldızın sahadaki performansına büyük övgüler yağdırdı. Maç esnasında Osimhen’in Caner Erkin'in üzerinden aşırdığı bir pozisyona değinen Çakar, “Ronaldo’nun kafayla rekor kırdığı yükseklikten bu adam bacağıyla topu alıyor. İnsan falan değil bu adam.” ifadelerini kullandı.
"Böyle bir hücum hattı Real Madrid’de yok"

Öte yandan Ahmet Çakar, Galatasaray’ın hücum hattına da ayrı bir vurgu yaptı. Seneye kadronun korunması halinde Sarı Kırmızılı ekibin Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden daha güçlü bir forvet hattına sahip olacağını iddia eden Çakar, "Diyelim ki Victor Osimhen kaldı, Morata kaldı ve Icardi de formunu buldu. Böyle bir hücum hattı Real Madrid’de yok, Inter’de yok." sözlerini kullandı. Çakar'ın bu sözleri, Galatasaray taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı.
Sarı Kırmızılılar şampiyonluk yolunda
Galatasaray, Eyüpspor karşısında aldığı bu farklı galibiyetle birlikte liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırırken, şampiyonluk yolunda da önemli bir engeli aşmış oldu. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde son haftalara formda giren Sarı-Kırmızılı ekip, taraftarına sezon sonu büyük bir zafer elde etmeye hazırlanıyor.





