Denizli'de Her Gün 5 Bin Kişiye İftar

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Uzun yıllardır sürdürdüğü ramazan geleneklerini bu yıl da yaşatacak Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Kayalık Caddesi’ndeki Ulu Cami yanında kurduğu iftar çadırında her gün 5 bin kişiyi ağırlayacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mahalle iftarları düzenleyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları aynı sofrada buluşturacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bir ramazan ayına da kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ramazan ayı geleneklerini bu yıl da sürdüreceklerini söyledi. Geleneksel hale getirdikleri iftar çadırında her gün 5 bin kişinin orucunu açacağını belirten Başkan Zolan, “Ramazan ayı boyunca hayırseverlerimiz, iş insanlarımız ya da odalarımız iftar için sponsor olacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de tüm organizasyonu gerçekleştirerek vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde yemeklerini vereceğiz” dedi.

Mahalle İftarlarında Buluşulacak
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar çadırı yanında her gün bir mahallede iftarsofrası kurulacağını açıkladı. Bu sayede vatandaşlar, aynı sofrada buluşup oruçlarını açabilecekler. Başkan Zolan, ramazan boyunca çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin de düzenleneceğini belirtti.
Başkan Zolan, ramazan ayı boyunca hayırseverler, iş insanları veya odaların iftar için sponsor olacağını ve belediyenin de tüm organizasyonu gerçekleştirerek vatandaşlara sağlıklı bir şekilde yemeklerini vereceğini söyledi. Ayrıca, ramazanın ruhunu yaşatmak adına bu tür faaliyetlerle birlikte ibadetlerin en güzel şekilde gerçekleştirilmesini diledi.

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'a sponsor olmuştu: GKN Kargo milyonlarca dolarlık borçla battı! Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'a sponsor olmuştu: GKN Kargo milyonlarca dolarlık borçla battı!

Kaynak: Haber Merkezi