Son Mühür / Merve Turan - Veli Eren Atay'dan kaybolmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen hâlâ haber alınamıyor. Yapılan tüm aramalar ve gelen ihbarlar şu ana kadar sonuçsuz kaldı. Karşıyaka doğumlu Atay’ın ailesi, geçen zamanın acılarını derinleştirdiğini ancak umutlarını kaybetmediklerini belirtiyor. Sosyal medyada sık sık çağrılarda bulunan aile, bir ipucu aramaya devam ediyor.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programın yardım istemişlerdi
Veli Eren Atay’ın ailesi, oğullarını bulabilmek için tüm imkanları seferber etti. Aile, kayboluşunun ardından 2023 Eylül ayında Müge Anlı ile Tatlı Sert programına da katılarak seslerini duyurmaya çalıştı. Canlı yayında gözyaşları içinde yaşadıkları çaresizliği anlatan Atay’ın anne ve babası, oğullarının bulunması için yetkililerden ve kamuoyundan destek istedi. Programa gelen ihbarlar değerlendirildi ancak şu ana kadar kesin bir sonuca ulaşılamadı.
Aile, her geçen gün umutla yeni bir haber beklemeye devam ediyor. Anne Atay sosyal medya hesabında oğlunun fotoğraflarını; "Zaman çok mu hızlı geçiyor, hiç mi geçmiyor bilmiyoruz. Kalbimizin en derin yerinde acısını hissediyoruz. Ne oldu evladımıza?” notuyla paylaştı. Aile, yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım beklediklerini ifade ediyor.
Arama çalışmaları sonuçsuz kaldı
Atay’ın son görüldüğü yer olan Çeşme Deliklikoy’da yürütülen arama çalışmaları şu ana kadar herhangi bir sonuca ulaşmadı. Yetkililer, yeni bir bilgiye ulaşılması halinde emniyet güçlerine bildirilmesini istiyor.
Ailesi ve yakınları, Veli Eren Atay’ın akıbetinin aydınlatılması için tüm duyarlı vatandaşları sürece destek olmaya çağırıyor.





