Son Mühür/Merve Turan - Kuruluş Osman dizisinin popüler isimlerinden Gonca karakterine hayat veren oyuncu Belgin Şimşek, sosyal medya üzerinden uğradığı siber zorbalığa karşı harekete geçeceğini duyurdu. Şimşek, kendisiyle ilgili yapılan hakaret içerikli paylaşımlar ve yanıltıcı bilgilerin ortadan kaldırılması için yasal yollara başvuracağını belirtti.
Yanıltıcı paylaşımlara tepki gösterdi
Gonca Hatun karakteriyle ses getiren güzel oyuncu Belgin Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Güzel oyuncu son dönemde hakkında yayılan yanlış bilgiler ve sinkaflı ifadelerle ilgili sessiz kalmayacağına dikkat çekti.

Şimşek, açıklamasında, "Bir süredir sosyal medyada hakkımda yer alan alenen sinkaflı kelimeler ve yanlış bilgilerle ilgili olarak, doğru bilgilendirme yapma ve bu yanlışların ortadan kaldırılmasını sağlama zorunluluğu ortaya çıkmıştır" ifadelerine yer verdi.
Hukuki adımlar atılıyor
Ayrıca Şimşek, avukatının gerekli hukuki süreci başlattığını ve söz konusu paylaşımların yayılmasının engellenmesi için yasal işlemlerin hızla başlatılacağını aktardı. Oyuncu, bu süreçte hakkındaki saldırılara karşı hukuki haklarını kullanacağını vurguladı.





