Son Mühür- NBA'de temsilcimiz Alperen Şengün'ün 38 dakika sahne aldığı karşılaşmada Houston Rockets-Orlando Magic'i ağırladı.
Maçın ilk dakikasından itibaren öne geçen Houston sahadan 97-84'lük skorla galip ayrılarak zirve yolculuğunu sürdürdü.
Alperen Şengün 14 sayı, 14 ribaund, 4 asist, Jabari Smith Jr, 20 sayı, 7 ribaund, Dillon Brooks 17 sayı, 4 ribaund, 1 asist, tecrübeli pivot Steven Adams ise 11 sayı, 17 ribaundla galibiyette pay sahibi olan oyuncular olarak öne çıktı.
Magic'te Paolo Banchero 25 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Franz Wagner 15 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Cole Anthony 9 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Wendell Carter Jr, 8 sayı, 12 ribaund ve 1 asistle oynadı.
Başarılı bir sezon geçiren Houston bu sonuçla bu sezonki 40'ıncı galibiyetine imza atarken, Orlando ise 36'ıncı kez daha sahadan boynu bükük ayrılmak zorunda kaldı.