Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu SkyTalon takımı, TEKNOFEST 2025 Hava Savunma Sistemleri kategorisinde finale kaldı. Takımda Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği 4. sınıf öğrencileri Havva Nur Önal, Şeyma Kırıkışla, Meryem Betül Altın ve Bora İlkdoğan yer alıyor.

Zorlu değerlendirme süreci başarıyla tamamlandı

SkyTalon takımı, danışman öğretim üyesi Dr. Fatma Yıldız Taşcıkaraoğlu rehberliğinde özgün projeleriyle TEKNOFEST’in zorlu yarı final değerlendirme sürecini başarıyla geçerek adını finale yazdırdı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, öğrencilerinin elde ettiği başarıyı resmi açıklama ile duyurdu.

TEKNOFEST 2025 ve ödüller

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen TEKNOFEST, İstanbul’da milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yıl 58 ana kategori ve 138 alt kategoride yarışmalar düzenlenecek. Katılımcılara 55 milyon TL ödül ve 85 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak.

Mskü Öğrencileri Teknofest 2025 Finalinde

Kaynak: İHA