Son Mühür / Osman Günden - Buca Belediyesi, Babalar Günü kapsamında Menderes Mahallesi'nde bulunan Çınarlar Buluşma Noktası’nda özel bir etkinlik düzenledi.
Babalar atölye çalışmalarında buluştu
“Sevginle Büyüdüm, Gücünle Yürüdüm” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte babalar ve çocukları bir araya gelerek çeşitli atölye çalışmalarında buluştu.
Etkinlik boyunca çocuklar ve babalar birlikte tişört boyama, satranç gibi etkinliklerle vakit geçirirken, keyifli ve renkli anlar yaşandı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman da etkinliğe katılarak ailelerle sohbet etti, hatıra fotoğrafları çektirdi.
Başkandan yeni merkez müjdesi
Etkinlikte konuşan Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman, Babalar Günü’nü kutlayarak, “Sizlerden alacağımız ilhamla Buca’yı daha güçlü, daha huzurlu, daha dayanışmacı bir geleceğe birlikte taşıyacağımıza inanıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, yaşam deneyimiyle bizlere rehberlik eden kıymetli büyüklerimiz için çalışmayı bir borç bildik.
Çınarlar Buluşma Noktası’nı da bu anlayışla kurduk. Burası sizin ikinci eviniz. Merkezimizi sadece bir dinlenme alanı olarak değil, aynı zamanda sosyal bağların güçlendiği, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kuşaklar arası etkileşimin beslendiği özel bir yaşam alanı olarak görüyoruz” diye konuştu.
“Sizler için ne yapsak az”
Başkan Görkem Duman, bu tür merkezlerin sayısını artıracaklarını belirterek, “Hedefimiz bu merkezimizin sayısını artırarak daha fazla büyüğümüze ulaşmak. Sizlerin sosyal hayata daha aktif katılabildiği, kendinizi değerli ve güvende hissettiğiniz alanları Buca’nın her köşesine yaymak. Sizler için ne yapsak az” dedi.





