Son Mühür - Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren ve aynı zamanda gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalarına devam eden Galatasaray hakkında, transfer listesinde ilk sırada yer alan Granit Xhaka ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Takımdan ayrılmaya karar verdi

Alman spor basınında yer alan haberlere göre, Bayer Leverkusen yeni sezon öncesinde Granit Xhaka ile yollarını ayırmayı planlıyor ve tecrübeli orta saha oyuncusunun Galatasaray’la anlaşmaya vardığı öne sürülüyor. Teknik direktör Okan Buruk’un 32 yaşındaki solak ön liberoyu kadrosunda görmeyi çok istediği bilinirken, Xhaka ile ilgili şimdi de dikkat çekici yeni bir detay gün yüzüne çıktı.

Tesisleri gezdi

Yaklaşık bir ay önce Xhaka'nın babası ve iş ortağının İstanbul’a geldiği, burada iki Galatasaray yöneticisiyle bir araya geldiği ve Kemerburgaz’daki Metin Oktay Tesisleri'ni incelediği öne sürüldü. Ara transfer döneminde de adı Galatasaray’la anılan Xhaka’nın o dönem Sarı-Kırmızılı kulübe olumlu yaklaştığı ancak Bayer Leverkusen’le anlaşma sağlanamadığı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi