Son Mühür - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Diego Carlos hakkında beklenmedik bir gelişme ortaya çıktı.

Ayrılık kapıda

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun devre arasında Aston Villa’dan kadrosuna kattığı Diego Carlos’tan beklenen performansı alamadı. Sarı-lacivertli ekip, 11.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği tecrübeli savunmacıya cazip bir teklif gelmesi durumunda yolları ayırmayı planlıyor. Bu gelişmelerin ardından Brezilyalı stoper için Premier Lig’den sürpriz bir talip çıktı. Yeni sezonda Premier Lig’de mücadele edecek olan Burnley, 32 yaşındaki Diego Carlos’u transfer etmek istiyor. İngiliz basınına göre, Carlos’un da Premier Lig’e geri dönme isteği bulunuyor ve Burnley’in ilgisine olumlu yaklaşıyor.

Performansı

Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe formasıyla sadece 5 karşılaşmada görev alabilen Diego Carlos, toplam 188 dakika sahada kaldı ve bu sürede ne gol ne de asist üretebildi.

Kaynak: Haber Merkezi