Son Mühür / Osman Günden - Tüm Yerel-Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Erdağ, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin “Türk’üm demenin korkulmadığı bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” sözlerine yönelik, "Ömer Eşki’nin yürekli çıkışını yürekten selamlıyoruz." dedi.

"Mustafa Kemal’in askerleri buradayız, görevimizin başındayız!"

Devrim Onur Erdağ açıklamasında, "Türk’üm demenin korkulmadığı bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” diyen Bornova Belediye Başkanımız Ömer Eşki’nin yürekli çıkışını yürekten selamlıyoruz. 117 yıl önce Meşrutiyet’i ilan eden irade, bugün hâlâ bu topraklarda özgürlük, halk iradesi ve bağımsızlık mücadelesine ilham olmaya devam ediyor. “Gençlerin damarında Mustafa Kemal’in askeri olmak, İttihatçı olmak var” sözü; geçmişle kurulan sağlam bağın, bugünü kavrayışın ve geleceğe yürüyüşün ifadesidir.

Bu ülkenin vicdanlı evlatları, halkın içinden gelen yöneticileri ve cumhuriyetçi gençleri bu kararlılığın arkasındadır. Mustafa Kemal’in askerleri buradayız, görevimizin başındayız!" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Osman Günden