Son Mühür- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi, coşkulu anlara sahne oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ve parti yönetiminin tam kadro katıldığı mitingde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay da yer aldı.
Başkan Tugay’dan mitingde gençlik mesajı
Miting sonrası Onuncu Yıl Marşı ile tekrar sahneye çıkan Başkan Cemil Tugay, “Parla” (100. Yıl Marşı) eşliğinde vatandaşlarla birlikte marşa eşlik etti. Konuşmasında gençlere seslenen Tugay şu ifadeleri kullandı:
“Gözbebeğimiz olan tüm gençlerin Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Emin olduğumuz bir şey var; bu ülkenin gençleri çok daha iyi bir ülkeyi hak ediyor. Söz veriyorum bunun için çalışacağız.”

Duman coşkusu: “Eyvallah” Gezi’ye ithaf edildi
Konser bölümünde sahne alan rock grubu Duman, alandaki gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Tugay, “Bu akşam Duman burada konser verecek. Başka bir yerde programları vardı. Bu mitingle beraber bu meydanda bizlerle birlikte olmak istediler. Duman’a İzmir adına çok teşekkür ediyorum ve onları alkışlıyorum” dedi.
Başkan Tugay ve eşi Öznur Tugay, solist Kaan Tangöze’ye çiçek takdim edip selfie çekildi. Konser sırasında Duman, Gezi Parkı direnişine ithaf ettiği “Eyvallah” şarkısını seslendirdi. Tugay çifti, şarkılara gençlerle birlikte eşlik etti.






