Cihan Aydın, Beşiktaş-Trabzonspor Maçında Görev Alacak

Süper Lig’de 24. hafta heyecanı devam ederken, Beşiktaş-Trabzonspor maçında Cihan Aydın’ın orta hakem olarak görev yapacağı açıklandı. 11 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak dev maçta, Aydın’a yardımcı hakemler eşlik edecek.

TFF’nin açıkladığı hakem atamalarına göre:

  • Orta Hakem: Cihan Aydın
  • 1. Yardımcı Hakem: Açıklanacak
  • 2. Yardımcı Hakem: Açıklanacak
  • Dördüncü Hakem: Açıklanacak
  • VAR Hakemi: Açıklanacak
  • AVAR Hakemi: Açıklanacak

TFF’nin, karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) ve AVAR ekibini ilerleyen saatlerde açıklaması bekleniyor.

Cihan Aydın Kimdir? Kariyeri ve Deneyimi

Süper Lig’de önemli maçlarda görev alan hakem Cihan Aydın, son dönemde kritik karşılaşmalarda düdük çalmaya devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı olarak Süper Lig, 1. Lig ve Türkiye Kupası maçlarında hakemlik yapan Aydın, tarafsız ve disiplinli yönetimiyle dikkat çekiyor.

Son yıllarda Süper Lig’de birçok önemli maçı yöneten Aydın, bu sezon da Süper Lig’de bazı kritik mücadelelerde görev aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçlarında daha önce de düdük çalan deneyimli hakem, özellikle büyük maçlarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi