Son Mühür - Seçil Ünlü / Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediye bünyesindeki kadın mesai arkadaşlarına özel bir müjde verdi. Başkan Yetişkin, kadın çalışanlarına 8 Mart dolayısıyla 1000 TL ikramiye vereceğini açıkladı.
Yetişkin, konuya ilişkin açıklamalarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Yetişkin, yayınladığı videoda, tüm kadın çalışanlarına 1000’er Türk Lirası ikramiye yatıracaklarını belirterek, "Varlıkları ve emekleriyle hayatımızı daha yaşanabilir kılan tüm kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum" dedi.
Kadınların yeri her zaman ayrıdır
Başkan İsmail Yetişkin, Seferihisar Belediyesi'ndeki kadın çalışanlarının her zaman büyük bir takdirle çalıştığını vurguladı. Belediyenin her alanında görev alan kadınların, hayatı daha güzel ve yaşanabilir kıldığını ifade eden Yetişkin, ikramiyenin bu emekleri takdir etmek amacıyla verildiğini söyledi. Başkan, ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl da kadın çalışanların değerini daha fazla hissettirmek adına bir adım attıklarını belirtti.
8 Mart’ın anlamı ve kadınların gücü
Başkan Yetişkin, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün yalnızca bir kutlama günü olmadığını, aynı zamanda kadınların toplumsal ve ekonomik hayatındaki eşitlik mücadelesinin bir sembolü olduğunu vurguladı. Başkan, açıklamasında, "Kadınlarımızın toplumsal hayatın her alanındaki eşitliği için verdiği mücadelenin önemini biliyoruz. Seferihisar Belediyesi olarak, kadın mesai arkadaşlarımızın bu mücadelesini her zaman destekliyoruz. Onların işyerimizdeki katkıları ve emekleri bizim için çok kıymetli. Onları bu özel günde hatırlamak ve takdir etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.





