Son Mühür / Atakan Başpehlivan Cumhuriyet Halk Partisi Partisi’nde bir dönem milletvekilliği de yapmış olan Ege Planlama Ajansı Başkanı Aykut Erdoğdu, tutuklu bulunduğu Silivri Marmara Cezaevi’nden mesaj yayınlayarak, önemli açıklamalarda bulundu.
Aykut Erdoğdu: Bu hukuki darbe bizimle sınırlı kalmayacak
Yaşadıkları süreçlerden hukuki darbe olarak bahseden ve sürecin bütün belediyeler ile CHP’ye uzanacağından bahseden Aykut Erdoğdu, “Aziz Milletim, Bizi kurtarmak ve masumiyetimizi ispatlamak için çırpındığınızın farkındayız. Bu çabalarınız için minnettarız. Ancak Rubicon çoktan geçildi. Bu aşamadan sonra biz tutuklu değil hükümlüyüz. Erkek deve getirseniz dişi deve diyerek bizi zindanlarda tutacaklar.
Bu hukuki darbe bizimle sınırlı kalmayacak. İftiralar bütün belediyelerimize ve Partimize uzayacak. CHP enterne edildikten sonra diğer muhalefete ve en son AK Parti’ye uzanacak. Bu ırmağın yatağı belli ve suyun akışı değişmeyecek. Sakın bize bunları yapanlardan vicdan veya merhamet beklemeyin. Hiçbir pazarlığa girilmesine izin vermeyin.” diye konuştu.
"Er ya da geç bu zindanlardan çıkacağız"
Öte yandan yayınladığı mesajda takipçilerine umutsuzluğa kapılmayın diyen Aykut Erdoğdu, söz konusu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Alın esirleri, verin ülkeyi pozisyonuna kendi adıma rıza göstermiyorum. Gerekirse müebbet yatar bu iftiracılara bir gün fazla zulüm hakkı tanımam. Bunlar sadece siyasi haklarımızı değil, yaşam biçimimizi, inançlarımızı ve değerlerimizi de elimizden almak istiyorlar. Ne çekeceksem ben çekeceğim. Oğlum öz vatanında parya olmayacak.
Bizi bu zindanlardan ahlakını ve vicdanını yitirmiş bu kişiler kurtarmayacak. Büyük Türk Milleti’nin azmi, kararlılığı ve cesareti kurtaracak. Sakın umutsuzluğa veya korkuya kapılmayın. Gücünüzün farkında olun. Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir. Milletimiz demokrasi ve hukuk dahilinde gücünü gösterecektir. Bizleri hiç merak etmeyin. En ağır tecrit koşullarında aslanlar gibi direniyor ve vatan sağ olsun diyoruz. Er ya da geç bu zindanlardan çıkacağız. Sizleri çok seviyor, selam ve saygılarımızı arz ediyoruz.”





