Geçtiğimiz hafta Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka'ya karşı aldığı yenilgiyle 4 maçlık galibiyet serisi sonlanan Aliağa Petkimspor, Mersin Spor Kulübü karşısında da istediği sonucu alamadı. Üst üste yaşanan mağlubiyetler, takımın moralini iyiden iyiye etkiledi.

Avrupa'da da Başarısız Performans

Aliağa Petkimspor, yalnızca Basketbol Süper Ligi'nde değil, Avrupa arenasında da kötü bir performans sergiliyor.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin Son 16 Turu'nda, İspanyol ekibi Basquet Manresa’ya karşı aldıkları mağlubiyet, takımın Avrupa'daki kötü gidişatını da pekiştirdi.

Başantrenör Burak Gören ve öğrencilerinin morali bozuk

Başantrenör Burak Gören ve öğrencilerinin morali bozuk

Aliağa Petkimspor'un Başantrenörü Burak Gören ve oyuncuları, art arda gelen mağlubiyetlerle zor bir dönemin içine girdi.

Mersin Spor Kulübü’ne karşı alınan mağlubiyet, takımın üst üste üçüncü yenilgisini işaret ederken, bu süreçte moral bulmakta güçlük çekiyorlar.

Reggiana karşısında ilk galibiyet arayışı

Aliağa Petkimspor, 4 Şubat Salı günü Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Reggiana’yı konuk edecek. İzmir ekibi, hem Son 16 Turu’ndaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor hem de son haftalarda yaşadığı kötü gidişata son vermek istiyor.

Reggiana karşısında alınacak bir galibiyet, Aliağa Petkimspor’un hem moral bulmasına yardımcı olacak hem de Avrupa’da daha güçlü bir performans sergilemesini sağlayacak.

Kaynak: İHA