Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 'Aşiret lideri 2 sene boyunca bir kız çocuğunu istismar etti' haberlerine konu olan çocuğun koruma altına alındığını, olayla ilgili Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı basın yayın organlarında yer alan 'Aşiret lideri 2 sene boyunca bir kız çocuğunu istismar etti' şeklindeki haberlere ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Haberlere konu olan çocuk Z.K., acil koruma kararı alınmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ekiplerince Çocuk Destek Merkezi’ne yerleştirilmiştir. Olay hakkında Bakanlığımız tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş olup, davaya müdahillik için dilekçe verilmiştir. İddialara ilişkin Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma devam etmektedir. Bakanlık olarak hukuki süreci yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi. (DHA)
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 'istismar' açıklaması
Bakanlık, 'Aşiret lideri 2 sene boyunca bir kız çocuğunu istismar etti' haberlerine konu olan çocuğun koruma altına alındığını açıkladı.
Tahmini Okuma Süresi: dakika
Yorumlar
Trend Haberler

Başından vurulmuş halde kamyonetinde ölü bulundu

Tartıştığı husumetlilerini tüfekle vurdu; 1'i ağır 2 yaralı

Kablo sarım makinesine kapılan işçi öldü

Husumetlisini ruhsatlı silahıyla vurarak öldürdü

Feci Kaza! 1'i AK Parti Gençlik Kolları Başkanı 2 ölü

'Yaya geçidi'nde otomobilin çarptığı genç, öldü