HÜRJET'TEN 19 Mayıs'ta Samsun'da özel gösteri! HÜRJET'TEN 19 Mayıs'ta Samsun'da özel gösteri!

Realite şov yıldızı, 4 çocuk annesi Kim Kardashian, bu elbiseye sığabilmek için oldukça sıkı bir diyet yaptığını itiraf ettiğinde büyük bir tartışma başlamıştı. Kardashian, bu yıl da New York'ta düzenlenen Met Gala 2024'ün en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Kıvrımlı vücudu ve dolgun kalçalarıyla tanınan 43 yaşındaki Kardashian, ünlü tasarımcı John Galliano imzalı Maison Margiela marka couture elbisesiyle adeta bir kum saati gibi görünüyordu. Ancak korse o kadar sıkıydı ki, müzenin içinde yemek yemekten ziyade nefes almak bile zor görünüyordu. Sosyal medyada hemen fark edilen bu durum, gündeme bomba gibi düştü.

Kim Kardashian Met Gala

Sosyal medyada büyük tepki topladı

Bir sosyal medya kullanıcısı "Kim Kardashian gerçekten çok rahatsız görünüyor. Sanki zar zor hareket edebiliyor ve hatta zor nefes alabiliyor" dedi ve ekledi, Moda böyle olmamalı. Birçok kişi Kardashian'ın bu görüntüsüne tepki gösterirken bir sosyal medya kullanıcısı da şöyle yazdı: Kim'in kaç kaburgası alınmış?  Korse, Galliano'nun ocakta gerçekleşen ve çok konuşulan Margiela couture defilesinin bir parçasıydı. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından giyilen korsenin dikkat çektiği defilede, Kardashian da ön sırada yer almıştı.

Kaburgasını mı aldırdı?

Met Gala 2024'ün ardından gündemden düşmeyen Kim Kardashian ile ilgili ilginç bir iddia atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı Kim Kardashian'ın kaburgalarından bir kaç tanesini aldırdığını söyleyerek şunları yazdı:  ''Tanrım, gecenin sonuna kadar hastanelik olacak. Bir ya da iki kaburgasını mı aldılar?'' Başka kullanıcılarda bu yorumu destekleyen paylaşımlar yaptı. ''Bir kaburgası mı alındı? Aman Tanrım.'' ir başkası ise SKIMS markasının kurucusu olan Kardashian'ın, önceki Met Galalar için geçirdiği vücut dönüşümlerine atıfta bulunarak şunları dile getirdi: "Kim Kardashian yine yaptı yapacağını, bununla nasıl nefes aldığını merak ediyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ