Son Mühür- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye edilmesinin ardından Ankara’da yoğun temaslarda bulundu.
Sabah saatlerinde Hacı Bayram Veli Camisi’nde şükür namazı kılan Özdağ, gün içinde hem siyasi hem de sosyal içerikli ziyaretler gerçekleştirdi.
İlk durak Hacı Bayram Veli Camii

Özdağ, özgürlüğünün ilk sabahında Hacı Bayram Veli Camii’nde sabah namazı kıldı ve şükür duası etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen bu ziyaret, Özdağ’ın tahliye sonrası ilk durağı oldu.
Gazeteci Nihat Genç’in ailesine geçmiş olsun ziyareti
Namazın ardından Gazi Hastanesi’nde tedavi gören gazeteci Nihat Genç’in ailesiyle görüşen Özdağ, Genç’in eşi Nuriye Genç ve oğlu Laçin Genç’e geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hastanın durumu hakkında bilgi alan Özdağ’a, Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Ali Şehiroğlu ile Genel Başkan Yardımcıları Egemen Otan ve Musa Ertugan eşlik etti.
Anıtkabir ve Alparslan Türkeş’in mezarı ziyaret edildi
Ziyaret programına Anıtkabir ile devam eden Özdağ, Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’nün kabirlerinde dua etti.
Ardından MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in Anıt Mezarı’nı ziyaret eden Özdağ, burada da dua ettikten sonra partisinin genel merkezine geçti.
Genel merkezde davullu zurnalı karşılama
Zafer Partisi Genel Merkezi önünde Özdağ için coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi. Davul-zurna eşliğinde seymen gösterileriyle karşılanan Özdağ, partililere lokma ikramında bulundu.
Kaç kilo verdiğini açıkladı

Gazetecilerle sohbetinde cezaevi koşullarına dair esprili açıklamalarda bulunan Özdağ, tahliye sürecinde 8 kilo verdiğini belirtti.
Eski İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ile ilgili anısını paylaşan Özdağ, “Cezaevine gelen Buğra Gökçe Bey’e de ‘Burada göbeğiniz gidecek’ demiştim, öyle de oldu. Umarım tüm dostlarımız en kısa sürede özgürlüklerine kavuşur” ifadelerini kullandı.





