Samsun'un Canik ilçesine bağlı kırsal Yayla Mahallesi'nde aralarındaki husumet nedeniyle hedef aldığı kişiyi vurmak isterken yanlışlıkla iki akrabasını yaralayan bir şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın şaşırtıcı detaylarından biri ise, zanlının yaraladığı kişiden özür dilemesi oldu.

Hedef şaştı

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık üç yıldır Aydın'da yaşayan ve babasının hastalığı sebebiyle Samsun'a gelen C.Ş.'nin dönüşünü öğrenen T.A., aralarındaki eski bir husumet nedeniyle harekete geçti. C.Ş.'yi silahla vurma niyetiyle olay yerine gelen T.A., yaşanan arbede ve boğuşma sırasında talihsiz bir şekilde C.Ş.'nin kardeşi N.Ş. ile amcasının oğlu S.Ş.'yi yaraladı.

Vurduğu kişiden özür diledi ama tutuklandı

S.Ş.'nin vurulduğunu fark eden T.A., bu şaşırtıcı anın ardından S.Ş.'den özür dilemeyi ihmal etmedi. Yaralanan N.Ş. ve S.Ş., olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan T.A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemede verdiği ifadenin ardından T.A. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İHA