Son Mühür / Arif Enes Durak - İzmir’deki tek AK Partili belediye olan Menemen Belediyesi, bir kez daha taşınmaz satı ile gündemde. Aydın Pehlivan idaresindeki Menemen Belediyesi, arsa ve tarla statüsündeki 54 taşınmazı, 818 milyon 204 bin 678 TL'ye satışa çıkardı.
Menemen’de mülkiyeti belediyede bulunan; Belen, Çavuş, mahallesinde 2 tarla; Emiralem mahallesinde 2 arsa; Göktepe mahallesinde 4 arsa, Günerli ve Seyrek mahallesinde 6 arsa, 2 tarla, Kesik mahallesinde 3 tarla, Maltepe mahallesinde 1 arsa, Tülbentli mahallesinde 1 arsa, Ulucak mahallesinde 5 tarla, 14 arsa, 1 kerpiç ev 1 kagir ev; Yahşelli mahallesinde 2 zeytinlik satışa çıkarıldı.
Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre 818 milyon 204 bin 678 TL muhammen bedelle Menemen’de bulunan 54 taşınmaz satışa çıkarıldı. Yahşelli mahallesinde bulunan zeytinliğin bir kısmının sit alanı olduğu tespit edildi.





