Kerim Alıcı, Hatayspor'un Erzurum Palandöken'deki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Erzurum'da geçirdikleri kamp döneminin oldukça verimli geçtiğini ve takım içindeki aile ortamının güçlendiğini belirtti. Geçen sezon yaşadıkları zorluklara rağmen, Volkan Demirel ve Özhan Pulat'ın destekleriyle toparlandıklarını ifade etti. Özellikle Özhan Pulat'ın son dört haftada takıma büyük katkı sağladığını vurguladı. Kerim, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ve ilk haftadaki Galatasaray deplasmanının zorlu olacağını, ancak takım olarak 3 puan hedeflediklerini dile getirdi.
Alıcı, "Geçen sene zor zamanlar yaşadık. Volkan (Demirel) hocamıza teşekkür ediyorum. Bizim için çok uğraştı ve her konuda yardımcı olmaya çalıştı. O zorlu süreçten sonra Özhan (Pulat) hocamız geldi. Onunla da iyi bir uyum yakaladık ve son 4 haftada 8 puanlık bir süreçte bize çok katkısı oldu. Bu sene lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. İlk hafta Galatasaray deplasmanına gidiyoruz. Bizim için zor bir deplasman olacak fakat iyi bir takımız ve elimizden geleni yapıp o maçtan 3 puan alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." diye konuştu.
"Ait olduğum yerde devam etmek istedim"
Kerim Alıcı, sözleşmesini 2 yıl uzattığı Hatayspor'da kalmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. İki yıldır takımda olduğunu ve bu süre zarfında zorlu dönemler yaşadıklarını ifade eden Kerim, "Ait olduğum yerde devam etmek istedim" dedi. Takım arkadaşları Atsu, Onur ve Taner ağabeylerini kaybettikleri dönemin kendileri için çok zor geçtiğini ve bu yıl da onların anısına uygun şekilde devam edeceklerini belirtti. Kerim, Hatayspor'un başarılı olmasını ve Avrupa Kupaları'nda temsil etmeyi hedeflediğini dile getirerek, A Milli Takım formasını terletmenin de hayali olduğunu söyledi.





