İzmir'in Buca ilçesinde, iki grup arasında "yan bakma" nedeniyl tartışma çıkmıştı. O tartışma büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda, 23 yaşındaki İsmail Kaan Demirbaş hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.
10 Mart günü
10 Mart günü, Buca'nın Efeler Mahallesi'nde yaşanan olayda, verilen ifadelere göre, iki grup arasında "yan bakma" sebebiyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, şiddetli bir bıçaklı kavgaya dönüştü.

3 kişi ağır yaralandı
Kavga sırasında, İsmail Kaan Demirbaş ve iki kişi ağır şekilde yaralandı. Demirbaş, kanlar içinde yere yığıldı. Kaan'ı o hale getiren saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredekiler hemen durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demirbaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı iki kişi ise tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı ve sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne sevk edildi.
3 gözaltı

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, C.P. (27), İ.A. (19) ve C.K.Ö. (29) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, C.K.Ö. tutuklandı, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayın ardından güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, kavgayı ve Demirbaş'ın yaşadığı trajik anları gözler önüne serdi. Görüntülerde, iki grup arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi ve Demirbaş'ın bıçaklanarak birkaç adım attıktan sonra yere yığılması yer alıyor. Çevredeki kişiler, Demirbaş'a yardım etmek için çevresinde toplandığı anlar da kaydedildi.





