Süper Lig'de 5-1'lik Denizlispor galibiyetinin ardından beraberliklere abone olan Göztepe'de yönetim, ara transferi iyi değerlendirmek istiyor. Jahoviç, Demba Ba, Beto, Serdar Gürler transferleri dışında takımı uçuracak işlere imza atamayan Göztepe yönetimi şansını Slovak yıldızda denemeye hazırlanıyor.
Sol kanada takviye için girişimlere başlayan Sarı-kırmızılılar, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Slovak sol kanat oyuncusu Miroslav Stoch'a kanca attı. Son olarak Yunan ekibi PAOK'ta oynayan 31 yaşındaki futbolcunun Chealse altyapısında yıldızı parladı. Ardından Hollanda ekibi Twente'ye kiralandı. Oradan da Fenerbahçe'ye geldi.
FENERBAHÇE NE ATTI, NE DE SATTI
Fenerbahçe'den önce PAOK'a sonra Birleşik Arap Emirlikleri'ne kiralandı. Fenerbahçe onu "ne attı ne de sattı" Bu kez Bursaspor'a kiralandı. Son dönüşünün ardından 2017'de Slavia Prag'a satıldı. Oradan da tekrar PAOK'a gitti. Stoch'un bonservisinin elinde olduğu bildirildi
Göztepe'nin transfer listesinde olan Slovak futbolcu Miroslav Stoch, geçen sezon PAOK'ta ligde 11 maçta forma giydi. Tecrübeli sol kanat oyuncusu kupada 2, Avrupa ve Şampiyonlar Ligi'nde de birer maçta görev yaptı.
MİLLİ TAKIMIN YILDIZIYDI
Bir zamanlar Milli Takım'ın en önemli isimleri arasında gösterilen ve 60 kez Slovakya Milli Takım forması giyen tecrübeli futbolcu 6 kez de fileleri havalandırdı. Güncel piyasa değerinin ise 1.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.
NDİAYE SANTRFORA
Gol krizini bir türlü çözemeyen sarı kırmızılı ekipte Ndiaye'nin sahaya ilk 11'de çıkacağı öğrenildi. Göztepe'nin sezon başında Hırvatistan'ın Gorica takımından transfer ettiği Senegalli forvet, milli ara öncesi oynanan Erzurumspor deplasmanında sarıkırmızılı formayla 11'de şans bulduğu ilk maçta Halil'in "alda at" dediği pozisyonda ilk golünü atmayı başarmıştı.





