Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. İzmir temsilcisi, lig öncesi hazırlık maçında Gürsel Aksel Stadyumu’nda Antalyaspor’u ağırladı ve sahadan galibiyetle ayrıldı.

İzmir'e ilk giren süvariler kimler, bayrağı kim dikti?
İzmir'e ilk giren süvariler kimler, bayrağı kim dikti?
İçeriği Görüntüle

Göztepe, maça Lis, Arda Okan, Godoi, Heliton, Taha, Cherni, Dennis, Miroshi, Rhadney, Juan ve Janderson ilk 11’iyle çıktı. Teknik direktör Stanimir Stoilov’un öğrencileri karşılaşmaya hızlı başladı ve 12. dakikada yeni transfer Janderson’un ceza sahası dışından attığı golle öne geçti.

Maç boyunca iki takım da oyuncu değişiklikleriyle tempo yakalamaya çalışsa da skor değişmedi ve Göztepe, uzun bir aradan sonra taraftarı önünde çıktığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Ayrıca Göztepe’nin yeni transferleri Amin Cherni ve Junior Olaitan Ishola da Antalyaspor karşısında ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi.

Muhabir: Emine Kulak