Son Mühür / Beste Temel - Sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket eden Buca Belediyesi, “Paylaştıkça Güzel” isimli projesiyle kentteki dayanışma ağını güçlendirmeye devam ediyor.
Bağışlarla doldu taştı
Aydoğdu, Yenigün, Yıldız, Efeler ve Buca Koop mahallelerinde yer alan 6 giysi kumbarası, Bucalıların ikinci el kıyafet bağışlarıyla dolup taştı. Bağışlanan giysiler, belediye ekiplerince titizlikle ayrılıp temizlendikten sonra yeniden kullanıma hazır hale getirildi. Özellikle yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bu çalışmalar hız kazandı. Hazırlanan kıyafetler, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başlandı.
"Amacımız, hiçbir çocuğun bayramlık hasreti çekmediği Buca yaratmak"
Projeye destek veren hayırseverlere teşekkür eden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Buca dayanışmayla büyüyor. Her yaştan, her mahalleden vatandaşımızın desteğiyle dolan giysi kumbaralarımız, bugün ihtiyaç sahiplerine umut oluyor.
Amacımız, hiçbir çocuğun bayramlık hasreti çekmediği, hiçbir annenin ‘evladım ne giyecek’ diye dert etmediği bir Buca yaratmak. Buca’mızda paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.





