Son Mühür - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu hakkında yeni bir gelişme ortaya çıktı.
Arazide arama yapıldığı iddia edildi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Hasan İmamoğlu'na ait olduğu öne sürülen arazide jandarma ekipleri akşam saatlerinde arama gerçekleştirdi.
Güre Mahallesi'nde bulunan arazide jandarma ekipleri yaklaşık iki saat süren kapsamlı bir arama yaptı. İnceleme sırasında bölgede yoğun güvenlik önlemleri alınırken, bir iş makinesi de alanda görüldü.
Nisan ayında da jandarma ekipleri, Hasan İmamoğlu’na ait olduğu belirtilen arazide arama gerçekleştirmişti.

Kayyum atandı
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında adı geçen İmamoğlu İnşaat’a kayyum atanmıştı. Bu gelişmenin ardından Hasan İmamoğlu, “Tarladan geldim, gerekirse yine tarlama dönerim.” açıklamasında bulunmuştu. Daha sonra yaptığı bir açıklamada ise sert ifadeler kullanan İmamoğlu, "Bizi bu kadar perişanlığa sürükleyenler, çoluk çocuğunun ciğerinden et yiyerek iyileşmeye uğraşsın ve iyileşemesin." demişti.





