Edirne’de minibüsle çarpışan motosikletteki sürücü Ersin Eren Avcıl (18) ile Umut Kurt (18) yaşamını yitirdi.
Kaza, akşam saatlerinde Edirne-Süloğlu karayolunun Demirhanlı köyü yakınlarında meydana geldi. Y.Ç yönetimindeki 59 ZR 369 plakalı minibüs, karşı yönden gelen Ersin Eren Avcıl’ın kullandığı 22 ACK 232 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Ersin Eren Avcıl ile arkasında yolcu konumundaki Umut Kurt, yola savrularak hayatlarını kaybetti. İki gencin cansız bedenleri Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazada yaşamını yitiren güreşçi Ersin Eren Avcıl’ın, Edirne Kırkpınar Spor Lisesi öğrencisi olduğu ve katıldığı turnuvalarda birçok derece elde ettiği öğrenildi. Jandarma minibüs sürücüsü Y.Ç.yi gözaltına alarak kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)
Minibüsle motosiklet çarpıştı: 2 kişi öldü
Minibüsle çarpışan motosikletteki sürücü ve arkada seyahat eden ikisi de henüz 18 yaşında olan gençler yaşamını yitirdi.
Tahmini Okuma Süresi: dakika
Yorumlar
Trend Haberler

Silahla vurulmuş halde bulunan kadın, hastanede öldü

Servis minibüsüyle kamyonet çarpıştı: 7 yaralı

Otomobil motosiklete çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Otomobil ağaca çarptı: Sürücü öldü, eşi yaralandı

75 yaşındaki kayıp Alzheimer hastası, ölü bulundu

Hayvanlarını otlatırken ayılarla karşılaştı