25. Twisters

1996 yapımı Twister filminin yeni versiyonunda Katy M. O'Brian, Glen Powell ve Kiernan Shipka başrollerde.

24. Despicable Me 4 

Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove ve Steve Coogan'ın rol alacağı film gelecek yıl animasyonseverlerle buluşacak.

23. Horizon: An American Saga

Kevin Costner'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, iki bölüm halinde vizyona girecek.

22. A Quiet Place: Day One 

Bu sefer Michael Sarnoski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı filmde Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff, Djimon Hounsou, Denis O’Hare yer alacak. Serinin üçüncü filmi 8 Mart'ta izleyiciyle buluşacak.

21. The Bikeriders 

Austin Butler, Tom Hardy, Norman Reedus ve Jodie Comer'ın başrolünde yer aldığı Bikeriders filmi, 21 Haziran 2024'te vizyona girecek.

20. Inside Out

2015 yapımı Oscar ödüllü "Inside Out" (Ters Yüz) filminin devamı "Inside Out 2"nin fragmanı rekor kırmıştı. Filmin tanıtımı, 24 saat içinde 157 milyon izlenme elde ederek rekor kırdı.

19. Bad Boys 4

1995 yılında gişe rekorları kıran Bad Boys serisinin, yeni devam filmi geliyor. Filmin başrol oyuncuları Will Smith ve Martin Lawrence’ın Instagram hesaplarında paylaştıkları videolarla duyurusunu yaptıkları devam filmi, serinin dördüncü filmi olacak.

18. Ballerina

Yapımcı Basil Iwanyk, John Wick serisinin yeni dünyasını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan "Ballerina" filminde Ana De Armas başrolde.

17. Kingdom of the Planet of the Apes

Wes Ball'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda Owen Teague, Kevin Durand, Freya Allen, William H. Macy ve Peter Macon gibi isimler var.

16. Garfield

Karikatürist Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan, pazartesi günlerinden nefret etmesi ve lazanyaya olan sevgisiyle akıllarda kalan uyuşuk kedi Garfield, yeni bir animasyon filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

15. Furiosa: Bir Mad Max Destanı

Mad Max: Fury Road efsanesine bir yenisi daha ekleniyor. Furiosa'nın gençliğini anlatacak olan filmde Charlize Theron'ın gençliğini Anya Taylor-Joy canlandırıyor.

14. IF

John Krasinski'nin yönetmenliğindeki film, herkesin hayali arkadaşını görebilen bir kızın hikayesini konu alıyor.

13. Back to Black

Genç yaşta yaşamını yitiren İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un hayatını konu alan film, adını şarkıcının ikonik şarkısından alıyor.

12. The Fall Guy

David Leitch'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerinde Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke ve Aaron Taylor-Johnson'ın yer aldığı Dublör filmi, Hollywood dublörü Colt Seavers'ın maceralarını konu alıyor.

11. Challengers

"Call Me Your Name", "Suspiria ve "Bones and All" filmlerinin ödüllü yönetmeni Luca Guadagnino'nun yeni filminde Zendaya başrolde.

10. Civil War

Alex Garland'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde Kirsten Dunst, Wagner Moura, Nick Offerman ve Jesse Plemons yer alıyor.

9. Godzilla x Kong: The New Empire

Monsterverse serisinin beşinci filmi Godzilla x Kong 12 Nisan'da izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'de Lazer Projeksiyonlu 4 Yeni IMAX Salonu Açılıyor Türkiye'de Lazer Projeksiyonlu 4 Yeni IMAX Salonu Açılıyor

8. Mickey 17 

Başrollerine Robert Pattinson, Toni Colette ve Mark Ruffalo'nun yer aldığı bilim kurgu türündeki Mickey 17, yılın en ilgi çekici yapımlarından.

7. Ghostbusters: Frozen Empire

Dünyada büyük bir hayran kitlesi kazanan Hayalet Avcıları serisinin yeni filmi Ghostbusters: Frozen Empire de 2024'ün merakla beklenen filmlerinden.

6. Kung Fu Panda 4 

DreamWorks Animationın sevilen aksiyon-komedi serisinde yeni maceralar Po'yu bekliyor.

5. Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2

Başrollerini Timothée Chalamet ve Zendaya'nın paylaştığı, Amerikalı yazar Frank Herbert’ün çok satan romanından uyarlanan Dune'un devam filmi 1 Mart'ta sinemalarda.

4. Bob Marley: One Love

Kingsley Ben-Adir'in reggae müziğin efsanevi ismi Bob Marley'i canlandırdığı biyografik film "Bob Marley: One Love" 16 Şubat'ta vizyona girecek.

3. Madame Web

Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts ve Adam Scott gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Madame Web, 14 Şubat 2024’te vizyona girecek.

2. Argylle

Başrolünde Henry Cavill'in yer aldığı, Dua Lipa'nın ilk oyunculuk deneyimini sergilediği Matthew Vaughn'un merakla beklenen Argylle 2. sırada yer alıyor.

1. Mean Girls

2004 yapımı gençlik filmi Mean Girls yeniden beyazperdeye taşınıyor. Mark Waters'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, yılın merakla beklenen filmlerinden.

Kaynak: NTV