Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Çukurca Mahallesi’nde, 3 Haziran sabahı şiddetli yağış sonrası meydana gelen selde kaybolan Hüseyin Aydın’ın cansız bedeni arama çalışmalarının 6’ncı gününde bulundu.

Sel sularına kapılan Aydın, evinden yaklaşık 11 kilometre uzaklıktaki Sera Gölü’nde ölü olarak bulundu.

Çukurca’da son yolculuğuna uğurlandı

Hüseyin Aydın için Çukurca Mahallesi Uçarsu Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Aydın, aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Murat Bahittin Yakın, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Aydın’ın ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Üzüntümüz büyük”

Cenaze sonrası açıklama yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aydın’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek şunları söyledi:

“Üzüntümüz büyük. Rabbim şehrimizi ve ülkemizi her türlü afet ve musibetlerden muhafaza eylesin, bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah.”

Kaynak: İHA