Tire 2021 FK’nın yeni başkanı Özkan Karadaş, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’nu makamında ziyaret etti. Karadaş, belediyenin kulübe olan desteğinin yeni sezonda motivasyon kaynağı olacağını vurguladı.

Tire 2021 FK’da yeni dönem

TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Tire 2021 Futbol Kulübü’nde başkanlık koltuğuna oturan Özkan Karadaş, kulüpteki yeni yönetim sürecini başlattı. Göreve geldikten sonra ilk ziyaretlerinden birini Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’na gerçekleştirdi.

Başkan Okuroğlu’na teşekkür

Ziyaret sonrası açıklama yapan Özkan Karadaş, Başkan Okuroğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Tire Belediye Başkanımız Sayın Hayati Okuroğlu’nu makamında ziyaret ettik.

Kulübümüzle ilgili samimi ilgisi ve nazik ev sahipliği için kendisine teşekkür ederim. Sayın başkan, Tire 2021 Futbol Kulübü'ne olan desteğini ve yeni sezon için iyi dileklerini içtenlikle iletti.”

“El birliğiyle Tire’yi daha ileriye taşıyacağız”

Karadaş, kulübün başarısı için birlik vurgusu yaparak, “Bu desteği, kulübümüzün hedeflerine ulaşmasında önemli bir motivasyon kaynağı olarak görüyoruz.

Tire’mizin ortak değeri olan kulübümüzü daha ileriye taşımak adına el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA