Son Mühür- Konserin açılışında tavandan iplerle sahneye inen Uluğ, görkemli girişinin ardından şarkıları ve sahne şovlarıyla seyircilere müzik dolu bir gece yaşattı. Sanatçının taş ve inci işlemeli, yaklaşık 9 kilo ağırlığında olduğu belirtilen elbisesi ise gece boyunca konuşulan detaylardan biri oldu.
İplerle sahneye indi

Konserin açılışında izleyicilere sürpriz yapan Derya Uluğ, tavandan sarkan iplerle sahneye süzülerek indi. Bu etkileyici an, salondaki izleyicilerden büyük alkış aldı ve sosyal medyada da geniş yankı buldu. Sanatçının bu sahneye iniş performansı, gecenin en dikkat çeken anlarından biri olarak hafızalara kazındı.
9 kilo ağırlığındaki elbisesiyle göz kamaştırdı

Sadece sahneye inişiyle değil, tercih ettiği sahne kostümüyle de dikkat çeken Uluğ, taş ve inci işlemeli özel tasarım bir elbise giydi. Yüksek yakalı ve kısa formlu olan bu elbise, omuzlardan etek ucuna kadar uzanan püskül detaylarıyla sahnede dinamik bir görüntü oluşturdu. Elbisenin yaklaşık 9 kilo ağırlığında olduğu iddia edilirken, sanatçının bu ağır kostümle sergilediği rahat ve enerjik performans takdir topladı.





